Τρόποι αποστολής

Η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα αποστολής των εμπορευμάτων σε όλη τη χώρα με τους εξής τρόπους:

ELTA COURIER:

Η εταιρία μας συνεργάζεται με εταιρίες COURIER για αποστολές προϊόντων σε όλη την Ελλάδα. Η αποστολή όμως, προϊόντων μεγάλου όγκου (μέγεθος) δεν είναι συμφέρουσα να γίνει με COURIER. Το κόστος αποστολής των προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ:

Είναι ένας οικονομικός τρόπος αποστολής προιόντων μικρού ή μεσαίου μεγέθους, με τον περιορισμό βέβαια ότι στον τόπο παράδοσης να υπάρχει σταθμός ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ Το κόστος αποστολής των προιόντων επιβαρύνει τον πελάτη.

Η αποστολή προιόντων με μεταφορική εταιρία είναι ένας οικονομικός τρόπος αποστολής εμπορευμάτων, ειδικά αυτών που έχουν μεγάλο μέγεθος. Η αποστολή από την εταιρία μας μπορεί να γίνει με μεταφορική εταιρία της επιλογής του πελάτη και το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη.

Για μεταφορά εμπορευμάτων άνω των 50 € το κόστος μεταφοράς είναι ΔΩΡΕΑΝ εώς 3κλ για όλη την Ελλάδα, και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,50€. Παραλαβή από το κατάστημα Μπορείτε να παραλάβετε τα εμπορεύματα από το κατάστημα μας στην Ξάνθη. Για την σωστή εξυπηρέτηση σας, η παραλαβή γίνεται ΜΟΝΟ έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας, ώστε να επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα από το τμήμα παραγγελιών. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση.

Σε κάθε περίπτωση το ελάχιστο κόστος για τη μεταφορά αντικειμένου είναι 3.50 ευρώ Χρόνος αποστολής-παραλαβής.

Στόχος της εταιρίας είναι η σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της. Παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα, σε πολύ χαμηλές τιμές με γρήγορους χρόνους παράδοσης. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 1-3 ημερών εκτός εαν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα διαθεσιμότητας από τον κατασκευαστή ή λόγοι ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κ.α.) Σε κάθε περίπτωση πάντως, τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη και παρακαλούμε κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων από τον εκάστοτε μεταφορέα να γίνεται έλεγχος από τον παραλήπτη για την αρτιότητα τους. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους τρόπους αποστολής επικοινωνήστε μαζί μας.Τηλ.2541020286. Κιν. 6979822172. 6943535361