Επιστροφές Προϊόντων

Ελπίζουμε ότι θα είστε ευχαριστημένοι με τις αγορές σας από τα filtrathrakis.gr. Ωστόσο, εάν πρέπει να επιστρέψετε κάποιο προϊόν μας, με χαρά θα πραγματοποιήσουμε την επιστροφή του προϊόντως η, αντίστοιχα, την ανταλλαγή του. Προϋπόθεση είναι η επιστροφή του εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, στην αρχική του συσκευασία και με την προσκόμιση της απόδειξης αγοράς, χωρίς βέβαια να έχει τοποθετηθεί ή χρησιμοποιηθεί κατά οποιοδήποτε τρόπο. Η εταιρία μας στην συνέχεια θα σας επιστρέψει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό το αντίστοιχο ποσό του προϊόντως χωρίς τα έξοδα αποστολής.
Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα βαρύνουν τον ΠΕΛΑΤΗ.
Εγγυήσεις προϊόντων.
Όλα τα προϊόντα που θα προμηθευτείτε από το on-line κατάστημα μας συνοδεύονται από την αντίστοιχη εγγύηση του κατασκευαστή. Κάθε προϊόν αναγράφει στην περιγραφή του την διάρκεια της εγγύησης. Οι όροι της εγγύησης του κάθε προϊόντος ορίζονται από τον εκάστοτε κατασκευαστή στο έντυπο εγγύησης που συνοδεύει το προϊόν. Σε περίπτωση βλάβης κάποιου προϊόντος εντός της διάρκειας εγγύησης του, πρέπει να ενημερωθεί άμεσα η εταιρία μας ώστε να προβεί στις ανάλογες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος.Τα έξοδα αποστολής τόσο για την επιστροφή των προϊόντων στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ όσο και για την επαναπροώθηση στον ΠΕΛΑΤΗ του αντικατεστημένου προϊόντος βαρύνουν την ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
Αποστολή προϊόντων.
Για τους τρόπους αποστολής-παραλαβής των εμπορευμάτων όπως και για το κόστος αυτών, δείτε στο αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας μας Αποστολές
Προστασία προσωπικών δεδομένων
Με την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα μας www.fitrathrakis.gr και για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε κάποια προσωπικά στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) . Τα προσωπικά αυτά δεδομένα που δηλώνετε στην σελίδα μας τηρούνται αποκλειστικά.